2310 239777 [email protected]
RIC Receiver In Canal

RIC Receiver In Canal

Μικρότερα από τα συνήθη οπισθωτιαία μοντέλα όπου το μεγάφωνο του ακουστικού τοποθετείται μέσα στο κανάλι του αυτιού. Στα πλεονεκτήματα του RIC είναι η χρήση μεγαφώνων διαφορετικής ισχύος, ώστε να δίνεται η δυνατότητα κάλυψης μεγάλου φάσματος απώλειας ακοής.

Phonak Audeo Lumity

blank

Το Phonak Lumity βασίζεται σε μια ισχυρή κληρονομιά τεχνογνωσίας. Αξιοποιεί την επαναφορτιζόμενη τεχνολογία για την αντιμετώπιση των πιο απαιτητικών καταστάσεων ακρόασης. Χάρη στην πρωτοποριακή χαρακτηριστικό SpeechSensor, ο αισθητήρας ανίχνευσης εντοπίζει την κύρια πηγή ομιλίας και προσαρμόζει τις λειτουργίες των μικροφώνων για να διασφαλίσει ότι ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ακούσει από πίσω και από τα πλάγια με μεγαλύτερη άνεση. Επίσης η νέα τεχνολογία StereoZoom 2.0 εστιάζει στην ομιλία όταν αυξάνεται το επίπεδο θορύβου στο περιβάλλον και αποσκοπεί στην ευκολότερη διάκριση. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης στην ισχύ εστίασης ανάλογα με την ανάγκη(σε πραγματικό χρόνο) μέσω του Speech Focus .

Phonak Audeo LIFE Lumity

blank

Είναι η ιδανική λύση για χρήστες που αναζητούν ένα ακουστικό βαρηκοΐας που να αντέχει σε έντονη δραστηριότητα αλλά και να κατανοήσουν καλύτερα την ομιλία σε απαιτητικές συνθήκες . Το πρώτο αδιάβροχο επαναφορτιζόμενο ακουστικό βαρηκοΐας στον κόσμο μπορεί να βυθιστεί σε έως και ½ μέτρο φρέσκου νερού, πισίνας ή αλμυρού νερού και να παραμείνει ακέραιο προσφέροντας μια πραγματική εμπειρία ακοής. Στη σειρά Phonak Lumity ξεχωρίζουν τα νέα χαρακτηριστικά που αφορούν τη βελτιωμένη κατανόηση της ομιλίας σε δύσκολες καταστάσεις ακοής, την μειωμένη προσπάθεια ακρόασης σε θόρυβο και την ακριβή ανίχνευση ομιλίας από οποιαδήποτε κατεύθυνση. Η μειωμένη προσπάθεια ακρόασης μπορεί να ελαττώσει τα αισθήματα κόπωσης, κάνοντας τους ανθρώπους να αισθάνονται λιγότερο κουρασμένοι στο τέλος της ημέρας.

Phonak Audeo Paradise

blank

Αποτελούμενο από εξ ολοκλήρου νέο hardware το ακουστικό βαρηκοΐας Audeo Paradise ανεβάζει ψηλά τον πήχη της ακουστικής απόδοσης χάρη στα νέα χαρακτηριστικά του. Ο καθαρός και φυσικός του ήχος, η εξατομικευμένη καταστολή του θορύβου σε συνδυασμό με την ευελιξία του στις ασύρματες συνδέσεις, το ανακηρύσσουν σε Νο1 ακουστικό της γενιάς του.

Η σειρά Phonak Audeo Paradise διαθέτει εκτός από το κλασσικό μοντέλο με συμβατική μπαταρία και το πρωτοποριακό και εύκολο στη χρήση επαναφορτιζόμενο ακουστικό βαρηκοΐας Audeo P – R. Η μπαταρία λιθίου που διαθέτει μπορεί με μια γρήγορη φόρτιση να προσφέρει 24 ώρες εξαιρετικής ακουστικής εμπειρίας. Ακόμα διαθέτει την τεχνολογία Bluetooth® και συνδέεται με κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, Roger™ και άλλες πηγές πολυμέσων.

blank

Οπισθωτιαία Ακουστικά

Τα νέας γενιάς οπισθωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας ΒΤΕ , συνδυάζουν μικρό μέγεθος, υψηλή ποιότητα ήχου και μοντέρνα αισθητική αποτελώντας την επιλογή των περισσοτέρων χρηστών.

blank

Ενδωτιαία Ακουστικά

Τα ενδωτιαία ακουστικά βαρηκοίας (ΙΤΕ) εφαρμόζονται με ειδική κατασκευή στον ακουστικό πόρο του χρήστη, προσφέροντας άμεση μεταφορά ήχου και την μέγιστη δυνατή άνεση στην εφαρμογή.

blank

RIC Receiver In Canal

Μικρότερα από τα συνήθη οπισθωτιαία μοντέλα όπου το μεγάφωνο του ακουστικού τοποθετείται μέσα στο κανάλι του αυτιού.

Contact info

Κατάστημα Θεσσαλονίκης:
Αγ. Σοφίας 17, 8ος όροφος

Υποκατάστημα Γρεβενών:
Πλ. Αιμιλιανού 3, Γρεβενά

Τηλέφωνο: 2310 239777

dp-hearing-logo

Ωράριο

ΔΕΥΤΕΡΑ: 09:00 – 14:30
ΤΡΙΤΗ: 09:00 – 14:00 /17:30 – 20:30
ΤΕΤΑΡΤΗ: 09:00 – 14:30
ΠΕΜΠΤΗ: 09:00 – 14:00 /17:30 – 20:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:00 – 14:00 /17:30 – 20:30
ΣΑΒΒΑΤΟ: 09:00 – 13:30

* Τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούνιο - Ιούλιο - Αύγουστο, το κατάστημά μας δε θα είναι ανοικτό τα Σάββατα.

blank blank

LET'S SOCIALIZE