ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ PHONAK

Roger Pen

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, το Roger Pen είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την κατανόηση του ήχου από απόσταση και σε περιβάλλον με έντονο θόρυβο. Είναι πλήρως αυτόματο αφού ρυθμίζει το μικρόφωνο του ώστε να προσαρμόζεται στο ηχητικό περιβάλλον που βρίσκεται προσφέροντας έτσι απαράμιλλη ευκρίνεια ομιλίας σε περιβάλλον με θόρυβο.

Phonak DECT

Το τηλέφωνο Phonak DECT είναι ένα σταθερό τηλέφωνο για άτομα που φορούν ακουστικά βαρηκοΐας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και από όσους δεν αντιμετωπίζουν δυσκολία με την ακοή τους. Όταν το τηλέφωνο DECT κρατιέται κοντά στα ακουστικά βαρηκοΐας, στέλνει τον ήχο της τηλεφωνικής συνομιλίας σε αυτά ταυτόχρονα. Αυτό διευκολύνει την κατανόηση της συνομιλίας ενώ μειώνει τον ενοχλητικό θόρυβο του περιβάλλοντος

Roger Clip – on Mic

To Roger Clip- on Mic είναι ένα μικρό μικρόφωνο που τοποθετείται με κλίπ πάνω στα ρούχα του ομιλητή. Ο ομιλητής μιλάει στο Roger Clip- on Mic και ο ήχος μεταδίδεται από απόσταση απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας ενισχύοντας έτσι την ακουστικότητα.

Phonak Pilot One

To Phonak Pilot One είναι ένα μικρό τηλεχειριστήριο που επιτρέπει την εύκολη αλλαγή της έντασης του ήχου και των προγραμμάτων στα ακουστικά βαρηκοΐας.

Phonak TV Link / Phonak ComPilot

To Phonak TV Link συνδέεται ασύρματα με οποιαδήποτε τηλεόραση ή άλλη πηγή ήχου που υποστηρίζει ψηφιακά σήματα. Χρησιμοποιεί το Phonak Com Pilot και μετατρέπει κάθε ακουστικό βαρηκοΐας σε ακουστικό κεφαλής με εμβέλεια έως και 30 μέτρα. Επίσης το Com Pilot είναι συσκευή ασύρματης αναμετάδοσης ήχου από κινητό τηλέφωνο ή συσκευή αναμετάδοσης μουσικής με Bluetooth..Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή hands free και παρέχει υψηλής ποιότητας ήχου.

Phonak Easy Call

To Phonak Easy Call είναι μια μικρή συσκευή που συνδέεται με το κινητό τηλέφωνο. Στέλνει τη συνομιλία από το κινητό και στα δύο ακουστικά βαρηκοΐας χρησιμοποιώντας τεχνολογία Βluetooth.Έτσι αυξάνεται η κατανόηση της ομιλία ,ενώ μειώνεται ο ενοχλητικός θόρυβος.

Contact info

Κατάστημα Θεσσαλονίκης:
Αγ. Σοφίας 17, 8ος όροφος

Υποκατάστημα Γρεβενών:
Πλ. Αιμιλιανού 3, Γρεβενά

Τηλέφωνο: 2310 239777

Ωράριο

ΔΕΥΤΕΡΑ 09:00 – 14:30
ΤΡΙΤΗ 09:00 – 14:00 /17:30 – 20:30
ΤΕΤΑΡΤΗ 09:00 – 14:30
ΠΕΜΠΤΗ 09:00 – 14:00 /17:30 – 20:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 – 14:00 /17:30 – 20:30
ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 – 13:30.

* Τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούνιο - Ιούλιο - Αύγουστο, το κατάστημά μας δε θα είναι ανοικτό τα Σάββατα. Καλό Καλοκαίρι!

 

LET'S SOCIALIZE

CONTACT US